rexservis3

Pakettien täyttäminen, logistiikka ja toimitusnäyttely – esikatselu DORNER

rexservis dorner news
rexservis dorner news

Tänä vuonna lisäämme ohjelmaamme uuden messutapahtuman! Dorner-tiimi esittelee kahta upouutta tuotetta Package Fulfillment, Logistics, & Delivery Expossa Cincinnatissa, OH:ssa 13.-14.7.

Nämä uudet kuljettimet on suunniteltu selviytymään pakkaus-, logistiikka- ja sähköisen kaupankäynnin haasteista, ja ne säilyttävät monia asiakkaidemme tuntemia ja rakastamia etuja sekä laajan valikoiman uusia ominaisuuksia.

2200 XL kuljetin DORNER

Dornerin lippulaiva matalaprofiilinen kuljetin sai laajennuksen! 2200 XL:ssä on laajennetut leveydet ja kevyt, matalaprofiilinen alumiinirunko, josta 2200-sarja tunnetaan.

Kevyen rungon, tarkan v-ohjauksen ja suuremman painokyvyn yhdistelmä tekee 2200 XL:stä ihanteellisen kuljettimen AMR-sovelluksiin ja muihin varastoautomaatiosovelluksia varten. Tämän kuljettimen jatke tarkoittaa myös sitä, että se voi olla leveämpi kuin pitkä, jolloin AMR:t voivat telakoitua sivusuunnassa eikä päästä päähän, mikä mahdollistaa nopean ja tehokkaan pakkausten lastauksen ja purkamisen.

2200 XL Tekniset tiedot

dorner 2200 XL specs
dorner 2200 XL specs
  • Leveydet 10-36 tuumaa
  • Pituudet 2ft-18ft
  • 2,4 tuuman rullan halkaisija ja 5/8 nokkatanko pienemmille pakkauksille
  • Kuormittaa jopa 120 lbs nopeudella jopa 600 jalkaa/min

3200 MH kuljetin DORNER

Uusi lisäys 3200-sarjan teollisuuskuljetinlinjaamme on suunniteltu voittamaan teollisen sähköisen kaupankäynnin ja logistiikan ainutlaatuiset haasteet. Tarkalla kuljetustekniikalla ja laajemmalla kantavuusalueella 3200 MH lisää tehokkuutta ja tarkkuutta materiaalinkäsittely-, pakkaus-, lavaus- ja verkkokauppasovelluksiin.

3200 MH yhdistää maalatun teräsrungon tarkan kuljetuksen kanssa, ja se on ihanteellinen tarkkuuskriittisiin sovelluksiin, kuten lavaajat, lajittelijat, etiketöintilaitteet ja monet muut! Lisäksi tämä kuljetin on muokattavissa ja helposti integroitavissa 24 V DC -moottoreiden ja useiden kuljetusprosessien protokollien kanssa.

3200 MH Tekniset tiedot

dorner 3200 MH Specs
dorner 3200 MH Specs
  • Leveydet 6-48 tuumaa
  • Pituudet 2ft-99ft*
  • 3 tuuman rullan halkaisija ja 1-1/4 tuuman nokkatanko mahdollistaa pienempien pakettien tukemisen
  • Kuorma jopa 1000 paunaa*
  • Nopeus jopa 600 jalkaa/min*

*Maksimitiedot riippuvat vaihdemoottorin asennuspaketista.

Molemmat uudet tuotteet on määrä julkaista myöhemmin vuonna 2022, ja voit odottaa näkeväsi esittelyjä molemmista ja muista tarkkuuskuljetusjärjestelmistämme tulevilla messuilla.

Rekisteröidy Package Fulfillment, Logistics ja Delivery Expo -tapahtumaan täällä, älä missaa 2200 XL- ja 3200 MH -debyyttiä osastolla 324.

Lisää uutisia on aina saatavilla nettisivuillamme uutisosiossa.

Pakettien täyttäminen, logistiikka ja toimitusnäyttely – esikatselu DORNER
Scroll to top