cropped-cropped-rexservis1.jpg

Ryhmä Slip-Stop -liimoja polymeeripakkauksiin

Ryhmä Slip-Stop -liimoja polymeeripakkauksiin.

Liimaliuku-pysäytys Slip-Stop tyyppi PE polyeteenipakkausten stabilointiin.

Palletizing Slip-Stop type PE
Slip-Stop type PE
Palletizing Slip-Stop type PE
Palletizing Slip-Stop type PE
Slip-Stop type PE
Slip-Stop type PE

PE-liimaa käytetään polyeteenipusseihin pakattujen tavaroiden stabilointiin (kiinnittämiseen). Sitä levitetään tiputussuuttimilla, joita seuraa vieriminen tai hankaaminen suurella kuorman pinnalla. Asetusaika on 5-60 minuuttia ja riippuu voimakkaasti pinnan lämpötilasta ja pinnan puhaltamisesta (on suositeltavaa levittää kutistumisesta tulevaa polyeteeniä). Käytännössä ei vahingoita pintaa.

Liukastumispysäytys Slip-Stop tyyppi PP ja P-Eco liima polypropeenipakkausten vakauttamiseen.

Palletizing Slip-Stop type PP
Palletizing Slip-Stop type PP

PP-liimaa käytetään vakauttamaan (kiinnittämään) tuotteita, jotka on pakattu polypropeenipusseihin tai polyeteenilangoista valmistettuihin kudottuihin pusseihin. Sitä levitetään tiputussuuttimilla. Asetusaika on 20 min., ja se voi olla lyhyempi, jos pinta on kuuma, mutta sitä käytetään yleensä punottuihin polypropeenipusseihin, joissa on tuotteen huoneenlämpötila. Tyyppi P-Eco liima, joka perustuu orgaaniseen liuottimeen. Kiehumispiste 40 C. Levitetään ruiskutussuuttimilla. Asetus 1-5 minuuttia pinnan lämpötilasta ja ilmavirrasta riippuen.

Käyttämällä liimoja pakettien pinoamisen korjaamiseen kuormalavoissa pussit, pussit ja muut polymeereistä valmistetut pakkaukset, vähennät venytyskalvon määrää, vähennät merkittävästi kalvojätettä ja vähennät sähkönkulutusta, mikä säästää merkittävästi rahaa tuotteiden kuormalavoihin. Slip-Stop-liimat ovat ympäristöystävällinen tuote, joka ei vahingoita ympäröivää luontoa eikä vaadi hävittämistä. Liima korjaa tuotteet luotettavasti, lisää tavaroiden turvallisuutta, estää kerrosten siirtämisen ja estää siten tuotteiden vahingoittumisen kuljetuksen aikana sekä varastossa että asiakkaille toimittamisen aikana.

Slip-Stop type PP
Slip-Stop type PP

Lähetä kustannuksen valinta- ja laskentapyyntö.

Scroll to top