rexservis2

Vakuumikupit FIPA

FIPA -imukupit ovat litteitä.

FIPA litteät tyhjiökupit mahdollistavat sileiden työkappaleiden käsittelyn korkealla prosessiturvallisella tasolla. Nopeat sykliajat saavutetaan alhaisen sisäisen äänenvoimakkuuden ansiosta, mikä on ihanteellinen erittäin dynaamisiin järjestelmiin.

Litteät imukupit FIPA.

Meille ei ole väliä etsitkö litteitä imukuppeja tuotteiden kuljetukseen, herkkien muoviosien siirtämiseen tai raskaiden metalliosien nostamiseen. Tyhjiökomponenttien asiantuntijana tarjoamme laajan valikoiman litteitä imukuppeja erilaisiin teollisuudessa ja sovelluksissa. Litteät imukupit, jotka tunnetaan myös nimellä litteät imukupit, helpottavat tasapintaisten tuotteiden käsittelyä – luotettavasti, johdonmukaisesti ja tehokkaasti. Innovatiivisten materiaalien ja tuotekohtaisten muotojen älykkään yhdistelmän ansiosta litteiden tyhjiökuppiemme käyttö on rajatonta – riippumatta tuotteidenne pintamuodosta, yksittäisistä geometrisista tehtävistä tai tuotantoolosuhteista. FIPA-valikoima vaihtelee yleiskäyttöisistä litteistä tyhjiökupeista lämpöä kestäviin malleihin, kuten Thermalon®, erittäin erikoistuneisiin sarjoihin, kuten lyhytiskupitimukuppeihin tai karkkiimukuppeihin. Tyhjiökuppien korkea vakaus tarjoaa suuret kiihtyvyydet tuotteiden nopeaan käsittelyyn erittäin dynaamisissa järjestelmissä. Niiden alhaisen sisäisen tilavuuden ansiosta jaksoaikoja voidaan lyhentää. Litteät tyhjiökuppimme tarttuvat turvallisesti ja nopeasti isoihin huokoisiin puupaneeleihin tai jopa painaviin ja öljyisiin metalliosiin. FIPA litteiden tyhjiökuppien erinomainen vakaus, joka on usein vahvistettu piikillä, mahdollistaa ruoan pyörittämisen.

Sarja SFU-A: Universaalit litteät tyhjiökupit.

FIPA cups flat SFU-A
FIPA cups flat SFU-A

FIPA SFU-A -sarjan yleisissä litteissä tyhjiökupeissa on räätälöity tiivistehuuli, joka mahdollistaa monenlaisten sileän tai hieman karhean pinnan olevien tuotteiden käsittelyn. Tyhjiökuppien erinomainen vakaus tarjoaa nopean kiihtyvyyden nopeaan tavaroiden käsittelyyn automaatiojärjestelmissä. Taaratilavuus tyhjennetään nopeasti – tärkeä vaatimus käytettäessä järjestelmiä, joissa kiertoajat ovat lyhyitä. Tiivisteet voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti. SFU-A-sarjan litteät tyhjiökupit, joiden halkaisija on enintään 50 mm, on yhdistetty tyhjiölähteeseen nipan avulla. Litteät tyhjiökupit, joiden halkaisija on yli 60 mm, liitetään ruuvipohjalevyillä.

Sarja SKT-F: Thermalon®-materiaalista valmistetut lämmönkestävät litteät tyhjiökupit.

FIPA cups flat SKT-F
FIPA cups flat SKT-F

Thermalon® on korkealaatuinen materiaalisekoitus, joka kestää jopa 160°C lämpötiloja.Ne eivät jätä jäännöksiä eivätkä sisällä maalin kostuttamisen estäjiä (PWIS). Thermalon® SKT-F -sarjan litteät tyhjiökupit on suunniteltu erityisesti kuumien osien automaattiseen poistamiseen ruiskuvalukoneista. Thermalon®:n ansiosta, joka ei sisällä maalin kastumista tai homeen muodostumista heikentäviä aineita, irrotetut osat voidaan helposti maalata tai päällystää. Korkean vakauden ansiosta FIPA Thermalon® litteät tyhjiökupit ovat tehokkaita myös tuotantojärjestelmissä, joissa on erittäin dynaamiset tarttujat ja tarjoavat nopean kiihtyvyyden.

SM-F-sarja: Fipa litteät tyhjiökupit öljyisten metallilevyjen dynaamiseen käsittelyyn.

FIPA cups flat SM-F
FIPA cups flat SM-F

SM-F-sarjan litteät tyhjiölevytyhjiökupit sopivat erityisen hyvin öljyisten metallilevyjen turvalliseen ja luistamattomaan tarttumiseen, ja niitä suositellaan käytettäväksi autojen koreissa ja rakenteissa. Suuret liukumattomat jäykisteet estävät ei-toivotut syvävetovaikutukset ja muodonmuutokset ohutseinämäisessä metallilevyssä. Tyhjiökuppien kallistuviin metalliosiin kohdistuvat suuret sivuvoimat imeytyvät liukumatta. Pehmeän tiivistyshuulinsa ansiosta metallilevytyhjiökupit voivat mukautua myös hieman kaareviin työkappaleisiin, mikä minimoi vuodon. Tyhjiömaljan vulkanoitu metallilevyliitoskierre takaa tiukan sovituksen myös erittäin dynaamisissa tartuntajaksoissa.

Sarja SL-FP: Litteät imukupit erittäin joustavalla tiivistehuulella.

FIPA cups flat SL-FP
FIPA cups flat SL-FP

“SL-FP-sarjan Variopack®-tyhjökupit sopivat erityisen hyvin Flow Bags -pussien kanssa työskentelyyn paikoissa, joissa niitä käytetään. Tyhjiökupit on valmistettu FDA:n ja EU:n hyväksymistä materiaaleista, jotka ovat ihanteellisia elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkasovelluksiin. aloilla. Joustavan tiivistyshuulen ja piikien nerokkaan yhdistelmän ansiosta Variopack® litteät tyhjiökupit toimivat luotettavasti Flowpackien kanssa. Pitkä käyttöikä ja luotettava pito vähentävät koneen seisokkeja pakkauslinjoilla.”

SL-PF-sarja: karkkia tyhjiökupit.

FIPA cups flat SL-PF
FIPA cups flat SL-PF

SL-PF litteät karkkityhjökupit on valmistettu FDA-yhteensopivista elintarvikelaatuisista materiaaleista. Herkkiä tuotteita, joissa on selkeä pintarakenne tai kolmiulotteinen geometria yläpuolella, kuten suklaata, voidaan käsitellä hellästi litteillä tyhjiökupeilla.

SFU-F-sarja: litteät tyhjiökupit joustavalla leualla.

FIPA cups flat SFU-F
FIPA cups flat SFU-F

SFU-F-sarjan litteissä imukupeissa on erittäin pehmeä tiivistyshuuli, joka varmistaa tasaisen otteen ruoasta. Hyvä tiivistys saavutetaan jopa hieman karkeilla pinnoilla. Erittäin joustava tiivistehuuli mukautuu hyvin työkappaleen pintaan. Pienen taaratilavuutensa ansiosta näitä litteitä tyhjiökuppeja voidaan käyttää käsittelyjärjestelmissä, joissa kiertoajat ovat lyhyet.

SFU-L-sarja: litteät imukupit pitkällä varrella.

FIPA cups flat SFU-L
FIPA cups flat SFU-L

Ohut muotoilu, pidennetty akseli, halkaisija 6 mm – 62 mm. SFU-L-sarjan FIPA litteillä imukupeilla voidaan siirtää sujuvasti herkkiä työkappaleita, joiden pinnat ovat epätasaiset tai hieman kaarevat. Epätasaisilla tuotepinnoilla pitkä imukupin varsi tarjoaa vain vähän korkeuskompensaatiota. Taloudellinen ja nopea kuluneiden tiivisteiden vaihto on lisäetu.

SP-F-sarja: Modulaariset litteät tyhjiökupit.

FIPA cups flat SP-F
FIPA cups flat SP-F

Litteä tai syvä rakenteellinen muoto, tukirivoilla tai ilman – yleiskäyttöiset litteät FIPA SP-F -tyhjiökupit ovat korkealla imuteholla. Etuna on erillinen tiivistehuuli, joka on helppo kiinnittää liittimeen. FIPA tarjoaa modulaarisia litteitä tyhjiökuppeja eri materiaaleista. Jos käyttö edellyttää litteiden imukuppien olevan kulutusta kestäviä, Tepuflex® on oikea valinta. Tällä termoplastisella elastomeerilla on korkea kulutuskestävyys, erinomaiset palautumisominaisuudet ja hyvä liukukiinnitys – ihanteelliset materiaaliominaisuudet litteille tyhjiökupeille automaatiojärjestelmissä, joissa on nopeat kiertoajat. SP-F-sarjan litteitä tyhjiökuppeja on saatavana myös pysyvinä kiinnikkeinä. Mallit, joissa on sisäänrakennetut anturiventtiilit, estävät työkappaletta putoamasta, kun siihen tarttuvat osittain varatut tyhjiökupit.

Sarja SFU-R: FIPA litteät imukupit teksturoiduille pinnoille.

FIPA cups flat SFU-R
FIPA cups flat SFU-R

Erittäin joustavan ja erittäin ohuen tiivistyshuulinsa ansiosta SFU-R litteät tyhjiökupit mahdollistavat sellaisten tuotteiden käsittelyn, joilla on selkeä pintarakenne. Kaksinkertainen sisäinen suojatiivistehuuli ja tuet lisäävät turvallisuutta myös sivuttaisvoimilla. Napsautettava alumiininen lukituslevy tekee tiivistehuulen vaihtamisesta nopeaa ja taloudellista. FIPA litteitä tyhjiökuppeja strukturoituihin tuotteisiin on saatavana halkaisijaltaan 40-200 mm.

Sarja SFU-RT: FIPA litteät tyhjiökupit huokoisille tuotteille.

FIPA cups flat SFU-RT
FIPA cups flat SFU-RT

SFU-RT litteät tyhjiökupit huokoisille tuotteille mahdollistavat tuotteiden samanaikaisen imemisen ja valikoivan puhalluksen. Tyypillinen käyttökohde on osittain hengittävien levymateriaalien, kuten lastulevyn, asettelu. Patentoitu litteä imukuppi, jonka halkaisija on 160 mm, toimii luotettavasti myös suurilla sivuttaisvoimilla. Kulutusta kestävästä NR-materiaalista valmistettu kaksoissisäsuojatiiviste tarjoaa hyvän tiivistyksen sekä sileillä että karkeilla tuotepinnoilla.

Sarja SFU-S: Litteät tyhjiökupit turvatiivisteillä.

Litteät SFU-S-sarjan tyhjiökupit takaavat korkean prosessiturvallisuuden ja hyvän vakauden jopa suurilla sivuvoimilla, ja niissä on sisäinen moninkertainen tiivistysturvahuuli, vulkanoitu alumiinilevytuki ja laaja tuotepuolen kumitukialue.

Sarja SFK: Litteät tyhjiökupit lyhyellä iskulla.

FIPA cups flat SFK
FIPA cups flat SFK

Suuri imuteho, minimaalinen kuluminen ja pieni tilantarve ovat FIPA SFK:n lyhytiskupintojen etuja. Sisäiset tuet estävät työkappaleiden muodonmuutoksia ja parantavat tukien vakautta. Lämmönkestävästä, silikonittomasta HNBR:stä valmistettu malli on suunniteltu tarttujaihin, jotka poistavat kuumia muoviosia ruiskuvalukoneista. SFK-G-sarja on optimoitu käytettäväksi kiinnityselementeissä.

SFPL-D-sarja: kestävät litteät tyhjiökupit.

FIPA cups flat SFPL-D
FIPA cups flat SFPL-D

Olipa kyseessä marmori, paksu pelti, betoniosat, metallilaatat, raakapuulevyt tai muut raskaat osat – vulkanoidun teräslevyn ja suurella pitovoimalla varustetun kaksoistiivistehuulen ansiosta FIPA SFPL-D -sarjan litteät imulevyt ovat optimoituja sileälle ja karkealle tuotepinnalle. Tyhjiönjakelun sivuttaisliitos ja keskireikä koneeseen kiinnitystä varten helpottavat tehokkaiden tarrainten asentamista.

SM-P-sarja: liukumattomat litteät tyhjiökupit.

FIPA cups flat SM-P
FIPA cups flat SM-P

Liukumaton ja öljynkestävä – FIPA SM-P -sarjan litteät NBR:stä valmistetut tyhjiökupit on optimoitu öljyisen metallilevyn käsittelyyn. Massiiviset säteittäiset tukirivat varmistavat, että peltiimukupit pysyvät tiukasti paikoillaan suurillakin leikkausvoimilla. Tämä suunnitteluominaisuus estää myös ei-toivotut syvävetovaikutukset, jotka voivat muuttaa ohuita metallilevyjä pysyvästi.

SP-PLM-sarja: vaahtomuovitiivisteellä varustetut tyhjiökupit.

FIPA cups flat SP-PLM
FIPA cups flat SP-PLM

EPDM-vaahtotiivistehuulella varustetut imukupit tarjoavat erinomaisen tiivistyksen myös tuotteille, joilla on selkeä pintarakenne. Pohjalevyihin asennettuna huoltohenkilöstö voi nopeasti ja kustannustehokkaasti vaihtaa vaahtomuovitiivisteet litteillä imukupeilla.

Sarja SFU-D: Universaali litteä imukuppi.

FIPA cups flat SFU-D
FIPA cups flat SFU-D

Pitkän juoksun ja pitkän iskun kaarevan tiivistyshuulen alhaisen esijännityksen ansiosta SFU-D-sarjan FIPA-imukupeissa on epätasaiset, hieman kaarevat työkappaleet. Joissakin tapauksissa litteät imukupit korvaavat palje-imukupit.

Sarja SFR: Litteät imurenkaat.

FIPA cups flat SFR
FIPA cups flat SFR

Litteät imurenkaat, jotka on optimoitu raskaiden kuormien käsittelyyn. Imutiivisteeseen vulkanoitu teräsrengas vaimentaa suuret pitovoimat ilman muotoaan. Rengasmaiset pyöreät kierrereiät luovat erittäin lujan liitoksen tyhjökuppikiinnityksellä.

SD-MM-sarja: Müller-Martini-painokoneiden kanssa yhteensopivat tyhjiökupit

FIPA cups flat SD-MM
FIPA cups flat SD-MM

Painoteollisuuden suuri käsittelynopeus tekee paperinkäsittelystä arkaluonteisen kysymyksen. Tämä vaatii kulutusta kestävistä materiaaleista valmistettuja imukuppeja ja imukuppeja, joiden käyttöikä on pitkä ja jotka kestävät hankauspaperia. Pienten tyhjiötilavuuksiensa ansiosta paperille suunnitellut tyhjiökupit pystyvät pysymään vaaditussa nopeassa syklissä. FIPA-sarjaan kuuluu Müller-Martini-koneiden kanssa yhteensopivia paperinkäsittelyn imutyynyjä. Näitä yhteensopivia tyhjiötarttujat ovat saatavilla useista kulutusta kestävistä NR-, SI-, vinyyli- ja Vulkollan®-materiaaleista.

Scroll to top