rexservis3

Yritys

YRITYS

Rexservis Oy sijaitsee Vantaalla.


REXSERVIS on perustettu vuonna 2002.
Yrityksen pääpaino on joustavien kuljettimien ja komponenttien FlexMove, käyttöhihnojen, rullaketjujen, kiila- ja hammashihnojen hihnapyörien sekä Slip-Stop-liimojen toimittamisessa kuormien kiinnittämiseen kuormalavoille pinottuina.
FlexMove -esiliinakuljettimet ovat monipuolisia kuljettimia. Niiden avulla voit siirtää taloudellisesti esimerkiksi erilaisia pakkauksia, muovipulloja ja tölkkejä, koreja, tarjottimia tai muovilaatikoita. Yksittäisiä kuljettimia voidaan käyttää eri kokoonpanojen linjojen luomiseen, mukaan lukien pystykierrokset (käyrät). On myös mahdollista luoda pystysuoria nostokuljettimia ja -akkuja sekä virtauksenjakajia.

Tarjoamme pakattujen tuotteiden varastointijärjestelmiä rakennus-, kemian- ja elintarviketeollisuuden asiakkaille.

Slip-Stop-lavausjärjestelmä, joka on moderni bioottinen ja ympäristöystävällinen tuote, joka koostuu automaattisesta ruiskutuslaitteistosta: GPU-100 + SLIP-STOP neste (kehittäjä KMG INC. ja patentoitu Koreassa, USA:ssa ja Isossa-Britanniassa). suojaamaan lavoille lavottuja tavaroita (lavalle pinottuja laatikoita tai pusseja) liukastumiselta tai putoamiselta nopeamman ja turvallisemman kuljetuksen vuoksi tehtaissa tai jakelusyklin aikana halvemmalla kuin nykyiset PP-vannettavat ja joustavat käärintäkoneet.

Yhtiö tarjoaa valikoiman pinoamisratkaisuihin liittyviä palveluja tuotteiden säilyttämisessä valikoimasta, testauksesta ja myynnistä. Pakkaukset, kuten pussit ja laatikot, jotka päällystetään ensin Slip Stop -tuotteilla ja asetetaan sitten lavoille, voidaan kuljettaa turvallisesti. Lavat vakautuvat ja pussit tai laatikot eivät liiku. Tämä lisää tulosten vakautta ja merkittäviä kustannussäästöjä:

  • Vähentynyt lavausaika ja energiankulutus
  • Pakkaustuotteiden aiheuttaman kontaminaation minimointi
  • Tuotteiden palautuskustannusten alentaminen pakkauksen tai tuotteiden eheyden loukkaamisen vuoksi
  • Venytyskalvon, välikerrosten tai joustavien huppujen hävittämisestä aiheutuvien kustannusten vähentäminen

Kutsumme sinut oppimaan lisää toimittamistamme tuotteista.

Scroll to top